2023-08-23 14:48:55

Kiirabi apteegi ravimiväljastaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tallinna Kiirabis töötab kiirabi apteek, kus 3 inimest tagavad igapäevaselt brigaadide varustatuse ravimite ja tarvikutega.

Ravimiväljastaja tööks on hommikuti brigaadidele ravimite ja medtarvikute väljastamine kiirabikaardi alusel; varude tagamiseks tellimuste esitamine ning ladustamine ja komplekteerimine. Ravimiväljastaja tagab, et ravimite väljastus toimub vastavalt korrale. Töö on vahelduva loomuga - kiireloomuline ja täpsust nõudev väljastamise hetkedel, kui brigaadid saabuvad ravimeid täiendama ning rahulikum vahepeal, mil toimub komplekteerimine jms.

Ootused kandidaadile

Ootame enda meeskonda inimest, kellel on kogemus meditsiini valdkonnas või varade/varude arvestuses; kes on valmis kiireloomuliseks tööks, täpsust armastav ning distsiplineeritud. Vajalik on eesti keele valdamine, vene keele oskus suhtlustasemel.

Ettevõte pakub

Osalise ajaga töö - 4 tundi päevas hommikuti kl 7.15-11.15 kõikidel nädalapäevadel vastavalt graafikule (sh laupäevad, pühapäevad ja riiklikud pühad). Väljaõpe toimub kohapeal. Pakume tingimustena peagi valmivat uudset töökeskkonda; eneseteostust toetavas ja professionaalses kollektiivis; stabiilset palka.

Lisainfo

Kandideerimisavaldusi vaatame läbi jooksvalt ning oleme valmis koheselt tööd pakkuma esimesele ootustele vastavale kandidaadile. Töö sobib ka pensionärile.