2023-08-23 14:48:55

KESKLAO VAHETUSE VANEM

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vahetuse vanema vastutuse all on lao tõrgeteta toimimise tagamine ning tegevuse jätkuv arendamine. Vahetuse vanem teeb tihedat koostööd ettevõtte kõikide struktuuriüksustega, enim aga autojuhtide ja otsealluvuses oleva 4 töötajaga. Saku Läte ladu opereeritakse Navisioni tarkvara baasil, mis on ühtlasi ka vahetuse vanema peamiseks töövahendiks. Ettevõtte laos on arvel erinevad kaubad ja tooted, nt veejahutid, kohvimasinad, automaatide kuluvahendid, sh topsid, suhkur, tee kohv, siirupid ja loomulikult 5gal ja 0,25-1,5l vesi.

Ootused kandidaadile

Sobivas kandidaadis loodame leida eeskäät äärmiselt kõrget tööeetikat ja -kultuuri, täpsust ja korrektsust töös dokumentide, arvuti ja protseduuridega, oskust kehtestada end kolleegide ja alluvate seas. Kesklao häireteta ja efektiivne töö on ettevõtte kui terviku edu võtmeteguriks, seega ootame, et vahetuse vanem oskab ja suuda võtta juhtrolli ja vastutust, ta on avatud uuendustele, heade suhtlemisoskustega ja proaktiivne. Ootame kandidaadilt vähemalt 2 a. sarnast töökogemust rahvusvahelises ettevõttes, vilumust Excel programmi käsitlemisel, kõrgtasemel Eesti keele ja kesktasemel (B1) Vene keele oskust. Kasuks tuleb Navision programmi valdamine, elukoht Saku lähedal.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub vastutusrikast ja arendavat töökogemust edukas ettevõttes, paindlikku graafikut E-R. Töötasu koosneb põhipalgast ja lisatasu süsteemist. Ettevõtte töötajad saavad osa igaaastastest suve- ja talvepäevadest ning sisesoodustustest.

Lisainfo

Kandideerimiseks looge oma konto www.execuclub.com keskkonnas. Kandideerijate konfidentsiaalsus on tagatud.