2023-08-23 14:48:55

Keskkonnaspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Keskkonnalubade (peamiselt õhusaasteloa ja jäätmeloa eriosa) ja keskkonnakomplekslubade taotluste koostamine. Töö raames on vajalik ka luba vajavate ettevõtete külastamine ja loataotluste koostamiseks vajaliku info koondamine (sh kliendiga suhtlemine läbi erinevate infokanalite), samuti ettevõtete nõustamine keskkonnaküsimustes (sh keskkonnalase aruandluse koostamine). Tööülesannete hulka kuulub ka keskkonnamõju hindamistes osalemine ja erinevate eksperthinnangute koostamine.

Ootused kandidaadile

Keskkonnaalane kõrgharidus, autojuhiluba, eelnev kokkupuude keskkonnalubade taotlustega. Vajalik on kohusetunne, täpsus ja iseseisva töö tegemise oskus.
Kasuks tulevad matemaatika ja keemia alased teadmised ning erialatarkvarade kasutusoskus (Aermod, Aeropol, Airviro vms; Mapinfo, Arcgis vms) ning kontoritarkvara (Word, Excel) kasutusoskus heal tasemel.

Ettevõte pakub

Erialast tööd meeldivas väikeses ja professionaalses kollektiivis. Pakume paindlikku tööaega (võimalik ka vähendatud töökoormusega töö ja/või osaline kodukontoris töötamine).