2023-08-23 14:48:55

KATLAMAJADE HOOLDUSTEHNIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööks on tagada piirkonna katlamajade töökindlus ning tõrgeteta soojusenergia varustus meie klientidele. Seejuures teostad gaasil ja biokütusel töötavate automaatkatlamajade ning koostootmisjaamade seisukorra ja töörežiimide jälgimist kaugvalvesüsteemide abil, plaanilisi ja erakorralisi hooldus- ja remonditöid ning rikete kõrvaldamist. Tagad tööohutusnõuete täitmise ning aruandluse teostatud tööde osas. Tööpiirkond on eelõige Tallinn ja Harjumaa.

Ootused kandidaadile

Ootame sinult tõsist huvi soojusenergeetika vastu, tehnilist haridust (soojustehnika, mehaanika või automaatika) või arvestatavat katlamajade hoolduse ja remondi kogemust. Omad B-kategooria autojuhilube, eesti keele oskust suhtlustasemel ja oskust kasutada arvuti põhifunktsioone. Töös oled korrektne, täpne, iseseisev, omad tehnilist taipu ja oled valmis graafikuga tööks.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle stabiilset, vaheldusrikast ja liikuvat tööd, vajalikku väljaõpet ja koolitusi ning kuulumist kollektiivi, kus hinnatakse kõrgelt ohutut töökeskkonda. Lisaks mitmeid ettevõttepoolseid soodustusi sh talvepuhkus, tervise- ja sporditoetus ning ühisüritusi.