2023-08-23 14:48:55

KATLAMAJADE HOOLDUS- JA REMONDITEHNIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on tagada automaatkatlamajade seadmete tehniline korrashoid. Seejuures teostad plaanilised hooldus- ja remonttööd ning avariiliste seisakutele likvideerimise. Teostad ka katlamajade heakorratööd sh katelde puhastamise. Teed koostööd Põhja piirkonna hooldusmeeskonnaga, automaatika, gaasi ja soojuse jaotuse meeskondadega ning klientidega.

Ootused kandidaadile

Ootame sinult tehnilist haridust ning töökogemust katlamajade hooldusel ja remondil. Tunned katlamajade tööpõhimõtteid, oskad lugeda soojustehnilisi skeeme. Omad B-kategooria juhilube, valdad suhtlustasemel eesti ja vene keelt ning oskad kasutada arvutit. Oled iseseisev, hea otsustusvõimega ja avatud õppimisele, suudad lahendada keerulisi olukordi ja oled valmis tööks graafiku alusel.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle stabiilset, liikuvat ja vaheldusrikast tööd kaasaegsetes katlamajades, vajalikku väljaõpet ning kuulumist meeskonda, kus hinnatakse kõrgelt tehnilist arengut ja ohutut töökeskkonda. Lisaks mitmeid ettevõttepoolseid soodustusi sh talvepuhkus, tervise- ja sporditoetus ning ühisüritusi.

Tule loo koos meiega väärtust ärile, inimestele ja keskkonnale!