2023-08-23 14:48:55

Kategooriajuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sudameapteegi kategooriajuht on meie apteekide kategooriate ja sortimendi arendamise eestvedaja ning aktiivne teostaja.


Südameapteegi kategooriajuht loob ja viib ellu oma vastutusalas olevate kategooriate tegevusplaanid ning tegeleb uute potentsiaalsete kategooriate otsimise ja arendamisega.Tema põhilised ülesanded on sortimendi kujundamine, kampaaniate väljatöötamine ja teostamine, äritulemuste analüüsimine ning kokkuvõtete tegemine. Oluline roll on läbirääkimistel koostööpartneritega, leidmaks parimaid lahendusi väga heade tulemuste saavutamiseks.

Ootused kandidaadile

Ootame liituma erialaprofessionaali, kel on vähemalt kaheaastane kogemus ostu- ja/või kategooriajuhtimise valdkonnas ning haridus soovitavalt majanduse valdkonnas. Tegutseb proaktiivselt ja lahendustele suunatult, on valmis kaasa rääkima kategooriate arendamisel ning pakub avatud meelega uudseid lähenemisviise. Läheneb analüütiliselt ja tulemustele orienteeritult, hindab kõrgelt tiimi tuge ja on paindlik meeskonnamängija. Valdkonna asjatundjana omab Südameapteegis laia vastutus- ja tegutsemisvabadust. 

Ettevõte pakub

Sind ootab Südameapteegis põnev ja sisukas töö, toetav tiim, mõnus kaasaegne töökeskkond, väga hea mainega arenev ettevõte ja muidugi väärt motivatsioonipakett. Saad enesele valida just Sind motiveerivad tervist toetavad lahendused ja põnevad enesearengu võimalused.