2023-08-23 14:48:55

Ainulaadne võimalus edendada eesti kohvikukultuuri

15.08.2016

Reval Cafe

Ärilõuna Rävala Reval Café’s, puhkehetk Müürivahe Reval Café’s, klaas suurepärast veini Telliskivi Reval Café’s, imeline õhtusöök Vene tänava Reval Café’s kamina ääres või hoopiski karjäär, mis on täis imelist kohviaroomi. Kõlab intrigeerivalt? Vaata edasi, siin on Sinu võimalus edendada eesti kohvikultuuri!

Eesti suurim kohvikupere on kohvisõpru ja kohvikukultuuri austajaid rõõmustanud juba 15 aastat. Pereärina alguse saanud ettevõttest on tänaseks saanud üle 200 töötajaga edukas kohvikukett, mis on paljudele noortele esimeseks töökohaks. Reval Café’st sisenetakse teenindusmaailma, õpitakse valmistama maitsvaid kohvijooke, tehakse tutvust veinimaailma saladustega ning omandatakse teadmisi toidutrendidest siin- ja sealpool riigipiiri.

Reval Café on palju rohkem kui isuäratavad koogitükid, värskelt valmistatud kohv ja hubane atmosfäär. Näiteks ei tähenda Reval Café’s töötamine vaid tööd kohvikus. Vahel võib tööpäev tähendada hoopis oranži pop-up konteinerkohvikuga Muhu väina regati melusse sattumist või Juu Jääb festivalil kohvisõpradele maitseelamuste pakkumist. Argistele tööpäevadele toovad vaheldust Reval Catering’i korraldatud üritused paljudes Eestimaa paikades ning kontserdid, mis tulevad otse kohvikusse, näiteks Jazzkaare raames lõunakontsertide vormis.

Reval Café kohvikukett ühendab hea söögielamuse, sõbraliku teeninduse, hubasuse ja võimaluse alustada päeva maitsva hommikusöögiga, võtta aeg maha keset keskpäevaseid toimetusi või kohtuda sõpradega hubases küünlavalguses ja mahedas kohvikumelus. Salaretsept, miks külalised ikka ja jälle oma lemmikusse Reval Café’sse naasevad, peitub suuresti just töötajates.

Teeninduskultuuri edendamine, oma töötajate hoidmine, tunnustamine ja arendamine on Reval Café teeninduskvaliteedi juhi Helen Paljasmaa sõnul üks ettevõtte olulisemaid eesmärke, mis loob rikkalikke võimalusi isiklikuks arenguks nii kokkade, klienditeenindajate kui ka juhatajate puhul. Koolitused oma ala spetsialistide poolt, võimalus arendada oskusi ja liikuda karjääriredelil on vaid mõned põhjused, miks töötajad Reval Café’d hindavad. Tublid töötajad saavad alati tunnustatud ning ambitsioonikamad vastavalt võimalustele edutatud. Võimalus kasvada klienditeenindajast vahetusevanemaks ning edasi juhatajaks on igati ootuspärane.

Öeldakse, et kett ei ole kunagi tugevam kui selle nõrgim lüli. Sellest mõttest juhindub oma igapäevatöös ka Reval Café meeskond. Ettevõte panustab pidevalt oma töötajate arendamisesse ja motiveerimisse, väljendades seda nii rahalistes preemiates, ühisüritustes – näiteks spaakülastus või õhtusöök vastavatud restoranis – või hoopis võimaluse andmises lüüa kaasa ettevõtte tegevuste planeerimises ning kvaliteedi tõstmises.

Et töötajad on Reval Café suurim vara, näitab Paljasmaa sõnul nii võimalusterohkus, mida ettevõte pakub, kui ka soov kaasata töötajaid otsuste langetamisesse ja parendusideede sisseviimisesse. Tähelepanu- ja algatusvõime on olulised väärtused, mille avaldumist igati soositakse.

Paindlik tööaeg ja võimalus töötada paralleelselt õpingutega on paljude kohvikupere liikmete jaoks suurepärane võimalus ühendada õpinguperiood ennastarendava töökohaga, mis tihtipeale ei jää vaid lühiajaliseks töösuhteks, vaid kasvab kindlaks sooviks karjääriredelil edasi liikuda.

Reval Café’sse tööletulnul on kahtlemata palju võimalusi – areneda isiklikus plaanis ja ettevõtte sees. Paljasmaa sõnul on igal Reval Café töötajal oluline roll kohvikupere liikmena olla osa eesti kohvikukultuuri edendamisest.

Heida Sinagi pilk Reval Cafe tööpakkumistele siit