2023-08-23 14:48:55

Kapten

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime kaptent, kelle igapäevatööks on laeva ohutu, turvaline, keskkonnasäästlik ja efektiivne juhtimine. Kapten vastutab meeskonna tulemusliku töökorralduse, varustuse ja ressursside nõuetekohase kasutamise ning reeglite ja heade meretavade järgimise eest. Kapten on reederi esindaja, kes avatult ja ausalt suhtleb meeskonna ja klientidega, arendab laeva meeskonda ning laeva operatsioonilist võimekust. 

Ootused kandidaadile

Kutsume Sind kandideerima kui Sul on 3000-se ja suurema kogumahutavusega laeva kapteni diplom ja STCW nõuetele vastavad meresõidudokumendid, omad vähemalt 5 aastast kogemust kaptenina ja oled töötanud offshore laevadel. Oled hea algatus- ja koostöövõimega, aus ja korrektne kõikides oma tööalastes tegemistes ning tulemuslik meeskonna juhtimises. Sul on väga hea kirjalik ja suuline eneseväljendusoskus inglise keeles, eelise annab eesti keele oskus. Kasuks tuleb töökogemus taastuvenergia parkides, jäämurdetöödel, offshore standardite tundmine ja DP sertifikaat. Võtad omaks ettevõtte väärtused, kasutad ja mõtestad neid oma töös suheldes kolleegide ja klientidega.

 

Ettevõte pakub

Pakume Sulle tähendusrikast tööd MPSV Botnica kaptenina, kus Sul on võimalus teha koostööd offshore valdkonna professionaalidega, suhelda klientide ja partneritega, läbi mille saad arendada enda professionaalseid teadmisi ja oskusi ning ettevõtet tervikuna. TS Shippingu visiooniks on lähiaastatel ehitada uus CSOV laeva meretuuleparkide tarbeks, mis laiendab veelgi Sinu arenguvõimalusi. Lisaks töötasule, isiklikule arengule ja koolitustele pakume Sulle avatud ja tulemustele orienteeritud koostöö kultuuri.