2023-08-23 14:48:55

Juuksur

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tule meile, et koos teha kliendid ilusaks ja õnnelikuks. Meie salong pakub naiste-, meeste- ja laste juukselõikust, juuksevärvimist, soenguid, punutisi, juukseravi ja teisi juuksuri teenuseid. Meil on kasutusel suur valik Goldwelli juuksevärve ja juuksurile tööks vajalikke tooted. Salongis on olemas kliendile pakkumiseks kõik Goldwelli müügitooted.

Ootused kandidaadile

Sinult ootame erialast väljaõpet ning lihtsalt soovi olla hea juuksur. Kõige muuga saame Sind aidata ning koolitada. Abiks tuleb kui tunned Goldwelli brändi tooteid, oled kohusetundlik ning soovid panustada ilusalongi arengusse. Tähtis on tahtmine, kõike muud on võimalik õppida!

Ettevõte pakub

Pakume Sulle võimalust olla osa meie ilusalongi toredast perest. Meil on paindlik töögraafik, motiveeriv ja tulemustest sõltuv töötasu, moderne ilusalong ning suurepärane töökeskkond. Salongis hoolitseb klientide heaolu eest ka administraator ja alati ootab kliente maitsev kohv või tee ja maitsevesi. Meil on kasutusel online broneerimis-süsteem, mis annab võimaluse nii kliendil, kui ka meie meeskonnal, arvuti või nutitelefoni abil teha broneeringuid ja jälgida oma töögraafikut ning kirja pandud töid. Peame tähtsaks iga meie meeskonnaliikme arengut ja sellepärast panustame palju koolitustesse ning arenguvõimalustesse. Seda nii erialaselt, kui ka lihtsalt silmaringi laiendamiseks. Meie meeskonnal meeldib palju koos viibida ka peale tööaega, käies koos kinos, bowlingut mängimas või mõnes põnevas töötoas. Nii meil toimuvad erinevad ettevõtte sündmused ja koosviibimised aastaringselt, millest mitmetest on välja kasvanud traditsioonilised sündmused. Oleme viimasel kahel korral saanud väärika "Teeninduse teemant tunnustuse, kus lisaks parimaks ilusalongiks kuulutamisel on meid tunnustatud ka parima kodulehe ning parima turunduskampaania eest. Kui Sinu süda ihkab teha kliente õnnelikuks ja ilusaks, siis meie anname endast parima, et Sulle see keskkond pakkuda, kus oma unistused täide viia! Kirjuta meile kohe, kas läbi selle cvkeskuse keskkonna või meie kodulehel olevatele kontaktidele https://beautyplaza.ee/team/tule-toole, sest meie juba ootame Sind meie meeskonda!