2023-08-23 14:48:55

JURIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Juristi ülesandeks saab olema ettevõtte esindamine kohtus ja riigiasutustes, vastutusvaldkonda hakkab kuuluma ka suhtlemine notaritega, kohtutäituritega, pankrotihalduritega ja klientidega. Juristi tööks on lepingute ja muude dokumentide ja aruannete koostamine vastavalt ettevõtte äritegevusele, nende analüüsimine ja õiguslike hinnangute andmine, jälgides seaduste, õigusaktide ja määruste muudatusi. AML, GDPR ja compliance grupi põhimõtete kohandamine ja rakendamine ning õiguslikkuse tagamine grupi juhtimisdokumentidele ja kehtivatele õigusaktidele.

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sul oleks varasem erialane töökogemus kogemus vähemalt 2 aastat. Heale juristile omaselt ootame Sinult väga head suulist ja kirjalikku eneseväljendusoskust, analüüsivõimet ja suutlikkust iseseisvalt otsuseid vastu võtta. Lisaks eelnevale kirjeldusele ootame, et Sul on väga hea eesti ja inglise keele oskus, soome ja vene keele oskus tulevad kasuks. Ootame Sind kandideerima kui Sa oled kõrge pingetaluvusega, kohusetundlik ja Sul on õigusteaduste magistrikraad.

Ettevõte pakub

Sinule pakutakse huvitavat tööd, parimal tasemel töövahendeid ja enesearendamise võimalust. Sind on ootamas mugavad töötingimused kaasaegses kesklinna kontoris (parkimiskohaga) ja võimalus töötada kodukontoris. Juristi panust hinnatakse kõrgelt - see kajastub konkurentsivõimelises töötasus, millele lisandub Stebby kompensatsioon. Sul on võimalus teha tööd rahvusvahelises ja kasvavas ettevõttes, mis ootab Sinu panust!

 

NB! Kontakteerume kandidaatidega jooksvalt ning

konkurss lõpeb sobiva kandidaadi leidmisel!

 

Tekkis huvi? Anna endast julgelt märku kandideerides läbi CVKeskus.ee.

Lisainfot küsi +372 53491551

CVKeskus.ee värbamiskonsultant Anu Saukas