2023-08-23 14:48:55

Jurist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peamisteks ülesanneteks on juriidilise toe osutamine hangete läbiviimisel ja võlaõiguslike küsimuste lahendamisel. Igapäevaselt tegeled Sa hanke dokumentatsiooni ettevalmistamise, kvalifitseerimiste läbiviimise, hankeprotsessiga seonduvate toimingute ja kirjavahetusega ning hankelepingute täitmisega seonduvate küsimustega, sh vaidlustustega. Lisaks nõustab jurist töötajaid erinevates jooksvates õigusalastes küsimustes, spetsialiseerudes eelkõige lepinguõiguse küsimustele. 

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui oled õigusalase kõrgharidusega (või oled seda omandamas), omad töö- või praktikakogemust juristina, eelkõige hangete ja/või võlaõiguse valdkonnas. Tööks on vajalik väga hea eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas. Oled oma tegutsemises täpne ja iseseisev ning pühendunud parimate tulemuste saavutamisele. 

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume huvitavat ja mitmekesist erialast tööd ettevõttes, mis väärtustab vaimset ja füüsilist heaolu ning tasakaalustatud töö- ja eraelu. Selleks võimaldame kolm lisapuhkuse päeva aastas ning seitsme kalendripäeva pikkust tasustatud talvepuhkust. Tagame kaasaegse töökeskkonna ja paindliku töökorralduse, koolitus- ja arenguvõimalused, ühtehoidva ja toetava meeskonna ning toredad ühised traditsioonid.