2023-08-23 14:48:55

JUHTIMISKESKUSE SPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on

Tagada läbi energiakeskuste kaugjälgimise klientidele vajalik katkematu energiavarustus,  ettevõttesisene  tootmisinfo  kiire  liikumine  ja  kvaliteet.  Seejuures tagad klientide teavitamise ja koordineerid häiretele operatiivset reageerimist. Nõustad oma töös nii tehnilist personali kui kliente, pead ülevaadet hooldustegevustest ja teostad energiakeskuste efektiivsusanalüüsid.

Ootused kandidaadile

Edu töös tagab

soojustehniline haridus või töö käigus omandatud hea valdkondlik kogemus. Tunned katelde tööpõhimõtted, sul on hea arusaam soojus- ja jahutustehnikast  ning  tunned  automaatika  süsteeme.  Sul  on  hea  suhtlemis-  ja  koostööoskus,  oled õpihimuline ning lahendusele orienteeritud. Suudad iseseisvalt prioriteete seada ja koordineerida tööd  rahulikult  ja  otsustavalt  ka  avariiolukorras.  Lisaks  väga  heale  eesti  keelele  valdad suhtlustasemel vene keelt. Vajalik on valmisolek vahetustega tööks (sh. öötööks).

Ettevõte pakub

Sind ootab

huvitav ja väljakutseterohke töö kasvavas rahvusvahelises ettevõttes, võimalus ennast pidevalt tehniliselt täiendada ja olla kursis erinevate energiateenuse lahendustega. Koostöös professionaalse meeskonnaga tagad energiavarustuse ettevõtetele üle Eesti. Lisaks ootavad Sind selged eesmärgid, koostööle ja tulemustele orienteeritud organisatsioonikultuur, mitmekesine töötajasoodustuste pakett sh talvepuhkus, tervise- ja sporditoetus ning ühisüritused.