2023-08-23 14:48:55

Juhatuse assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Juhatuse assistendi tööülesandeks on tegevjuhi igakülgne assisteerimine: lepingute, presentatsioonide, kohtumiste ja koosolekute materjalide ettevalmistamine, protokollimine, infovahetuse koordineerimine, kliendiandmete korrashoid ja ürituste korraldamine. Lisaks täidab juhatuse assistent büroojuhi rolli ehk hoolitseb igapäevase tõrgeteta ja sujuva kontoritöö toimimise eest.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui omad vähemalt paariaastast assistendina töötamise kogemust, tead, mida ühelt tublilt assistendilt oodatakse ja Sulle tõepoolest meeldib assisteerivas rollis toimetada. Oled loomult terane, tähelepanelik, kiire mõtleja ja tegutseja ning avatud suhtleja. Suudad näha tervikpilti ja oskad asju süsteemselt korraldada. Lisaks väga heale eesti keele oskusele on tööks vajalik hea inglise keele oskus ning autojuhiluba. Kõrgharidus või selle omandamine on suureks plussiks.

Ettevõte pakub

Reterra pakub Sulle suurepärast võimalust areneda ja kasvada koos ettevõttega. Loomulikult tagatakse Sulle töö tegemiseks vajalikud vahendid, vääriline töötasu, mõnus töökeskkond ja motiveeritud kolleegid. Lisaks oskab ettevõte väärtustada seda, kui olulist rolli mängib igapäevatöös tubli assistendi olemasolu.