2023-08-23 14:48:55

Juhataja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kui omad edukat juhtimis- ja uute toodete rahvusvahelist turundamise kogemust, omad sobivat kõrgharidust ning soovid koos Tartus asuva noore ja aktiivse kollektiiviga panustada BioCC OÜ loodud toodete turundamisse ja müüki maailmas, siis see väljakutse on sulle.

Sul on juhina võimalus panustada koos meeskonnaga Eesti teaduse arengusse, osaleda koostöös emafirma BioCC OÜ ja tippteadlastega tootearenduses.

Ootused kandidaadile

Eeldame Sinult 

  • Juhtimiskogemust: Omad edukat varasemat kogemust ettevõtte või majandusüksuse juhtimisel, eelistatult ravimitööstuses või toiduainetööstuses, mis näitab Sinu võimet strateegiliselt juhtida ja arendada.
  • Turunduse ja müügikogemust: Sul on head oskused turundusstrateegia väljatöötamisel ja elluviimisel, müügiprotsesside juhtimises ja rahvusvahelistel müügiläbirääkimistel, millega oled toonud tooteid edukalt turule ja saavutanud müügitulemusi.
  • Finantspädevust: Omad tugevat finantsalast pädevust ja majanduslikku mõtlemist, mis võimaldab Sul teha informeeritud finantsotsuseid ja edendada ettevõtte majanduslikku kasvu.
  • Haridust ja rahvusvahelist kogemust: Sul on sobiv kõrgharidus ning rahvusvaheline müügi- ja läbirääkimiste kogemus, mis võimaldavad Sul tõhusalt suhelda ja teha koostööd erinevate riikide esindajatega.
  • Keelteoskust: Valdad sujuvalt nii eesti kui inglise keelt, mis kindlustab tõrgeteta suhtluse rahvusvahelises keskkonnas.