Töö kirjeldus
- Sujuva töö tagamine ettevõttes
- Dokumentatsiooni korrashoid (HACCP, lepingud,
järelvalveametid)
- Tööaja ja -tasude arvestus
- Tööaja graafikute koostamine
- Jooksvate olukordade ja ülesannete lahendamine
- Tööjõu värbamine
- Kulude optimaalsena hoidmine (kaubakulu, tööjõu kulu)
Ootused kandidaadile
- Huvi ja laiemad teadmised toidu- ja joogikultuuri vallas
- Kogemus personali juhtimisel
- Juhtimisoskus ja otsustusvõimekus mõistuse ja südamega
- Kesktasemel arvutioskus
- Valmidus töötamiseks hilistel õhtutundidel
- Eesti- ja inglise keele oskus, soovitavalt ka vene keele oskus
Ettevõte pakub
- Parimat võimalust eneseteostuseks ning arenguks üle 30 aasta
tegutsenud ettevõttes
- Ettevõttesiseseid soodustusi
- Mõistvat ja usaldusväärset töökeskkonda
- Võimalust enda töö tegemise aega ise planeerida