https://www.cvkeskus.ee/227470

Leidsid aegunud tööpakkumise

Vaata hoopis uusi tööpakkumisi Sinu valdkonnas!

Värsked tööpakkumised

Hostess ja teenindajate abi

FIRMA NIMI PEIDETUD

Tööpakkumine on aegunud!

Tööpakkumise number 227470

Tööpakkumise number

227470

Töö kirjeldus

Otsime oma kollektiivi nii hostesse, kui teenindajate abilisi
Palun märgi tööavaldusse, kummas rollis tunned ennast mugavamalt.
Hostessina eeldame, et Sul on säravad silmad ja lai naeratus ning suurepärane suhtlemisoskus.
Teenindajate abina ootame aga kiirete jalgadega optimistlikke noori, kes ei põlga rasket tööd.
Töö sobib väga hästi ka esimeseks kogemuseks.


Nõudmised kandidaadile

Eesti ja inglise keele oskus, vene keele oskus tuleb kasuks
Tahe oma tööd hästi teha
Meeskonnatöö oskus
Hea füüsiline vorm
Valmisolek pikkadeks töötundideks


Ettevõte pakub

Motiveerivat ja head meeskonda
Korralikku väljaõpet
Arenguvõimalusi
Head ning professionaalset töökeskonda
Motiveerivat tasusüsteemi


Asukoht:
Tallinn, Harjumaa
Töö tüüp:
täistööaeg või osaline tööaeg, hooajatöö
Kuulutus aegub:
4. juuni 2011
Kuulutus sisestati:
7. mai 2011

FIRMA NIMI PEIDETUD

LEIB RESTO JA AED

Uus restoran Tallinna Vanalinnas, mllel on hing ja sisu!
Me armastame lihtsat, hingega valmistatud toitu värskeimast toorainest.
Meile ei meeldi keerulised kombinatsioonid, peenutsev teenindus ega
kõrged hinnad.
Tahaks lihtsalt aga hästi süüa.
Seepärast lõimegi restorani Leib: koht, kus me ka ise igapäevaselt hea
meelega einestaks.
Oleme keskendunud eestlusele ning kõigele, mida meie loodus pakkuda suudab.
Selleks teeme igapäevaselt koostööd kohalike põllumeeste, kalameeste
ja teiste väiketootjatega.

Kes me ise oleme?
Mina, Kristjan Peäske, võin öelda, et toit ja vein on mu elu ja suurim
kirg. Olen võitnud kahel viimasel aastal Eesti parima sommeljee
tiitli, 2009 aastal valitud ka Baltikumi parimaks sommeljeeks.
Möödunud aastal Hispaanias toimunud Miguel Torrese Veiniakadeemia
lõpetasin kursuse parimana, minu loodud veinikaarti on tunnustatud
kogu maailmas tuntud veiniajakirja Wine Spectator auhinnaga Awards of
Excellence. Enne oma koha loomist olen töötanud 5tärni hotellide
Telegraaf, Kolm Õde ja Pädaste Mõisa restoranide juhtimisega.

Minu partner Janno Lepik on aastaid elanud Suurbritannias ja töötanud
palju kiidetud restoranides nagu Rhodes W1 ja Babylon Londonis. Enne
Leiva rajamist töötas Janno Tallinnas peakokana tuntud restoranis Fish
& Wine. Janno on "toiduhull", kelle jaoks on töö tema lemmik hobi ja
päris oma koha loomisest on ta unistanud juba ammu.

Seega oleme mõlemad aastaid restoraniäris tegutsenud tõelised "toidu
inimesed" kes tundsid, et nüüd on õige aeg oma koha rajamiseks. Otsust
aitas langetada see võrratu sisehooviga kihvt paik, mida meile pakuti.

Otsime enda meeskonda särasilmseid, kõrge motivatsiooni ja töötahtega kolleege!