Külaliste teenindamine À la carte Horisont restoranis, sealhulgas
+ Detailne menüü tundmine ja võime soovitada erinevaid roogasid ning selgitada nende valmistamise viise.
+ Toitude ja jookide elegantne serveerimine, arvestades fine dining standarditega.
+ Ettevalmistuste tagamine sujuvaks teeninduseks ja vahetuse lõppedes töökoha korrasoleku tagamine.
Lisainfo:
Töö on vahetustega, graafiku alusel, sh nädalavahetustel - restoran on avatud T-L 18.00 - 22.00.
+ Eelnev töökogemus restoranis või hotellis on oluline, et mõista restorani toimimist ja teenindusstandardeid.
+ Eelistatavalt kogemus fine dining restoranis, et oleks arusaam kõrgest teenindustasemest ja menüüst.
+ Joogiteeninduse kogemus, toitude tundmine, teenindusoskus, koostööoskus ja hea stressitaluvus.
+ Tipptasemel teenindusoskused, sh sõbralikkus, tähelepanelikkus, professionaalsus ja võime lahendada võimalikke probleeme.
+ Räägid hästi eesti ja inglise keeles, muude keelte oskus tuleb kasuks.
+ Töökohta klientide poolt hinnatud rahvusvahelises ettevõttes.
+ Ettevõttepoolseid omatöötaja soodustusi ja sportimisvõimalust.
+ Staažist tulenevat lisapuhkust ning täiendavat tervisekindlustust.
+ Lisaks võimalust täiendada Academy Accor õppeprogrammide kaudu ning võimalust areneda ülemaailmses hotelliketis.
KUI TUNNED END ÄRA
Saada oma CV hr.tallinn(ät)swissotel.com
Lisainfo telefonil 5680 5679
Palun sisesta siia oma küsimus. Küsimus ilmub tööpakkumisel nähtavale kohe, kui tööpakkuja on sellele vastanud. Sinu e-maili aadress jääb seejuures tööpakkumise vaatajatele varjatuks.
NB! Tegemist on avaliku päringuga. Küsimused-Vastused on nähtavad kõikidele CV Keskuse kasutajatele ja võivad olla leitavad otsingumootorite kaudu.
Lisame kirja lõppu automaatselt lingi tööpakkumisele.