2023-08-23 14:48:55

Hooldusinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Liitudes G.W. Berg OÜ meeskonnaga Tartus, saad osaks meie professionaalsest kollektiivist, kes pakub esmaklassilist tehnilist tuge meie klientidele Lõuna-Eestis ja mujal. Sinu igapäevases töös tegeled bioohutuskappide, biomeditsiiniliste külmikute,  inkubaatorite ja teiste laboriseadmetega. Sinu oskusi vajatakse kriitilise tähtsusega seadmete paigaldamisel, hooldamisel ja remontimisel, et tagada nende optimaalne töö ja klientide rahulolu. Sinu olluline roll on aidata säilitada ja tugevdada meie ettevõtte positsiooni turul ühe juhtiva analüüsi- ja laboriseadmete tarnijana Eestis.Meie eesmärk on tagada, et seadmed töötaksid tõrgeteta, et meie kliendid saaksid keskenduda oma põhitegevusele teades, et nende tehniline tugi on usaldusväärsetes kätes.

Ootused kandidaadile

  • soovitavalt eelnev töökogemus hooldusinseneri või tehnikuna. Kasuks tuleb varasem analüüsi- ja laboriseadmetega töötamise kogemus.
  • tehnika/elektroonika alane haridus, soovitavalt mehhatroonika valdkonnas.
  • väga hea eesti ja hea inglise keele oskus kõnes ja kirjas (tehnilise dokumentatsiooni mõistmiseks, suhtluseks tootjatega ja rahvusvahelistel koolitustel osalemiseks).
  • vähemalt B-kategooria juhiluba.
  • iseseisvust, suhtlemisoskust, vastutustunnet ja valmisolekut töölähetusteks- uudishimu ja õpivalmidust tehnikaga tegelemisel

Ettevõte pakub

Pakume Sulle stabiilset mitmekülgset tööd, koolitusi Eestis ja Euroopas, korralikku töötasu ning kõiki vajalikke töövahendeid sh. ametiautot. Lisaks võimalust täiendada oma teadmisi ja oskusi GWB poolt müüdavate seadmete alal.