2023-08-23 14:48:55

Hoolduse ja varuosade insener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Saku Õlletehas on üks mõnusalt vastuvoolu töökoht – mitte üksnes selle osas, et saab igapäevaselt liiklejatega vastuvoolu sõita, vaid oleme ka omanäoline tööandja – globaalse haardega, kuid samas läbi ja lõhki kodumaine ettevõte. Siit leiab igaüks midagi oma maitsele.

„Olen oma hooldusosakonna meeskonda otsimas tehniliste oskustega, koostegutsemist väärtustavat kolleegi, kes oskab keerulistel hetkedel seada prioriteete ja leida ühise keele erinevate inimestega. Selles töös vastutad tootmisseadmete hooldamise eest – just sinu õlul on kõik varuosade laoga seonduv, seadmete õigeaegsete ja nõuetekohaste hoolduste planeerimine ning ellu viimine,  eelarve jälgimine, hooldusalase dokumentatsiooni koostamine ja palju muud. Minu tiimis oled kogu tootmisprotsessi tugeva keti oluline lüli ning aitad tagada, et meie tooted valmivad õigeaegselt ja tootmine on järjepidev!“Meelis, tehnika- ja energeetikaosakonna juhataja.

Ootused kandidaadile

  • Oled varasemalt insenerina töötanud või sul on tehniline kõrg- või keskeriharidus;
  • Oled ladus suhtleja nii inglise kui eesti keeles;
  • Sul on kesktasemel Exceli ja Office tarkvara kasutamise oskus;
  • Kasuks tuleb praktiline kogemus seadmete hoolduses või treimise, keevituse või freesimise alal.

Ettevõte pakub

Sind ootavad põnevad erialased väljakutsed, mitmesugused ühisüritused ja toetavad kolleegid, kes on ühtlasi oma valdkonna tugevaimad tegijad. Talvel puhkad 7 päeva kauem. Lisaks sellele oleme peresõbralik tööandja ning väärtustame oma töötajaid ja nende peresid mitmete teiste hüvedega. Teistest sind, sinu tervist ja heaolu toetavast saame aga lähemalt juba rääkida vestlusel.

 

Ootame juba põnevusega sinu CV-d!

 

Tööleasumise aeg: esimesel võimalusel

Töö asukoht: Tallinna mnt 2, Saku alevik