Töö kirjeldus
hommikusöögi valmistamine ja väljastamine
ettevalmistuste tegemine
päevalõunate ja grupitoitude valmistamine ja väljastamine
töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid
vajadusel kauba vastuvõtt ja kontroll
ettevalmistuste tegemine
päevalõunate ja grupitoitude valmistamine ja väljastamine
töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid
vajadusel kauba vastuvõtt ja kontroll
Ootused kandidaadile
kokandusalane eriharidus
vähemalt 2-aastane töökogemus kokana
varajase ärkamise sobivus (tööpäev algab kell 6:00)
valmidus meeskonnatööks
kiire õppimisvõime
kohusetundlikus
hea pingetaluvus
kiirus, täpsus
Kasuks tuleb:
kehtiv tervisetõend
kehtiv tunnistus 6-tunnise hügieenikoolituse läbimise kohta
varasem töökogemus hotelli restoranis
vähemalt 2-aastane töökogemus kokana
varajase ärkamise sobivus (tööpäev algab kell 6:00)
valmidus meeskonnatööks
kiire õppimisvõime
kohusetundlikus
hea pingetaluvus
kiirus, täpsus
Kasuks tuleb:
kehtiv tervisetõend
kehtiv tunnistus 6-tunnise hügieenikoolituse läbimise kohta
varasem töökogemus hotelli restoranis
Ettevõte pakub
tööd professionaalses meeskonnas
püsivat ja vaheldusrikast tööd
kaasaegseid töötingimusi
hotelliketisiseseid soodustusi
püsivat ja vaheldusrikast tööd
kaasaegseid töötingimusi
hotelliketisiseseid soodustusi
Lisainfo
Toitlustusosakond pakub oma klientidele lisaks hommiku-, lõuna- ja õhtusöökidele ka eraüritusi (sünnipäevad, pulmad, firmapeod).
Ootame oma meeskonda kokka, kes suudab vara ärgata ning on usaldusväärne. Tööpäeva algab kell 6:00 varahommikul. Pakume oma klientidele rikkalikku hommikusööki, kus pakume nii sooje- kui külmi roogi, mille kvaliteet peab olema alati laitmatu.
Ootame oma meeskonda kokka, kes suudab vara ärgata ning on usaldusväärne. Tööpäeva algab kell 6:00 varahommikul. Pakume oma klientidele rikkalikku hommikusööki, kus pakume nii sooje- kui külmi roogi, mille kvaliteet peab olema alati laitmatu.