2023-08-23 14:48:55

Hiiumaa liini teenindusjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on Rohuküla ja Heltermaa sadamate teenindusmeeskonna igapäevase töö korraldamine, juhtimine ja arendamine. Koos oma meeskonnaga tagad Sa iga päev oodatud teeninduskvaliteedi ning juhid teenindusstrateegia elluviimist. Juhid oma valdkonna eelarvet, teed tihedat koostööd Hiiumaa vallavalitsuse ja kogukonnaga ning valmistad ette parvlaevade sõidugraafikuid.

Ootused kandidaadile

Sa oled see õige, kui Sul on kõrgharidus, juhtimiskogemus teeninduse või jaekaubanduse valdkonnas ning valmisolek liikuvaks ja operatiivseks tööks. Oled iseseisev, veenev, toetav ja usaldusväärne. Lisaks ladusale suulisele ja kirjalikule eesti keele oskusele eeldame inglise keele oskust suhtlustasemel.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume tähendusrikast tööd ja vastutust Hiiumaa liini reisijate teenindamisel, millest sõltub saareelanike igapäevane elu ning majanduse toimimine. Samuti võimalust juhtida 13-liikmelist meeskonda ning aktiivselt panustada ettevõtte kasvamisse ja arenemisse. Sind ootab professionaalne meeskond maal ja merel ning võimalus õppida ja areneda koos TS Laevade meeskonnaga.