2023-08-23 14:48:55

Hambaraviassistent/-õde

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Anname Sulle võimaluse aidata

Koostöös arstiga, aitad kaasa inimeste suutervise eest hoolitsemisele ja Sinu sõbralik olek toetab patsientide positiivset kogemust. Oma tööpäevadel assisteerid hambaarsti, hoiad kabineti korras, tegeled instrumentide ja seadmete ettevalmistusega ning jälgid kaupade ja töömaterjalide seisu. Sul on iga päev võimalus anda Eesti inimestele suurepärane hambaravikogemus.

Ootused kandidaadile

Meile on oluline Sinu pühendumus

Me oleme Eesti inimeste tervisepartneriks läbi nende elukaare ja mõistame, et nende heaolu sõltub ka meist. Ootame Sinult empaatiavõimet, rahulikku meelt ja oskust patsienti kuulata. Sinu kasuks räägiks varasem hambaraviassistendi kogemus või õendusalane haridus. Samuti väärtustame meeskonnamängijaid, kellel on soov ja tahe enda oskusi ning teadmisi arendada.

Ettevõte pakub

Me oleme pühendunud ka Sinule

Meliva on Eesti suurim eratervishoiu ettevõte. Meie kliinikutest leiad hierarhiavaba sisekultuuri ja lubame, et oled ümbritsetud suurepäraste kolleegidega. Lisaks pakume nii füüsilist kui ka vaimset tervist toetavat motivatsioonipaketti, ühisüritusi ja rohkelt arenguvõimalusi.

Aita meil hoida tervet elu ja oled meie juures hoitud terve elu.