2023-08-23 14:48:55

GAASIVÕRGU SPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on

kindlustada gaasivõrgu ning selle seadmete katkematu, häireteta töö ja tagada klientidele järjepidev ja ohutu gaasivarustus. Seejuures hoiad töös võrgukäidu ja -hooldustarkvara ning tagad selle andmete õigsuse ja ajakohasuse. Kooskõlastad gaasi jaotusega seotud projektid, geoalused ja muud dokumendid. Samuti teostad  gaasivõrkude torustiku ja selle seadmete hooldust ja remonti, gaasiarvestite paigaldust, hooldust ja kontrolli. Teed tihedat koostööd nii võrgupiirkonna elanike, koostööpartnerite kui ettevõtte teiste töötajatega.

Ootused kandidaadile

Edu töös tagab

vähemalt tehniline keskeri haridus, kogemus tehnoseadmete ja välisvõrgu hoolduse või ehituse alal. Sa tunned ja oskad kasutada tehnilist dokumentatsiooni ja valdkonna seadusandlust. Räägid heal tasemel eesti keelt. Sul on B-kat load ning arvuti kasutamise oskus igapäevase töövahendina sh eritarkvara kasutamise oskus. Oled iseseisev ning suudad oma tööd organiseerida. Omad tehnilist taipu, ei pelga füüsilist tööd, oled hea suhtleja ning planeerija ka kiiret reageerimist nõudvas olukorras.

Ettevõte pakub

Sind ootab

huvitav ja väljakutseterohke töö kasvavas rahvusvahelises ettevõttes, võimalus ennast pidevalt tehniliselt täiendada ja olla kursis erinevate energiateenuse lahendustega. Koostöös professionaalse meeskonnaga tagad energiavarustuse tarbijatele üle Eesti. Lisaks ootavad Sind selged eesmärgid, koostööle ja tulemustele orienteeritud organisatsioonikultuur, mitmekesine töötajasoodustuste pakett sh talvepuhkus, tervise- ja sporditoetus ning ühisüritused.