2023-08-23 14:48:55

EUROOPA LIIDU EESISTUMISE NÕUNIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Nõuniku ülesanne on koordineerida majandus-, rahandus-, maksu- ja regionaalpoliitika valdkonnas Eesti EL poliitika kujundamist ning nendes valdkondades Vabariigi Valitsusele esitatavate seisukohtade istungiks ettevalmistamist. Samuti on nõuniku ülesandeks analüüsida Eesti EL eesistumise sisulisi eesmärke ja koordineerida nende elluviimist, võttes arvesse nii Eesti jaoks olulisi sihte kui ka Euroopa jagatud huve.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui:
{li}soovid panustada Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise kordaminekusse
{li}tahad osaleda Eesti EL poliitika kujundamises ja elluviimises ning Sul on ideid, kuidas seda paremaks muuta
{li}Sul on EL majandus- ja rahanduspoliitika ning finantssektori poliitika otsustusprotsessidega seotud töökogemus, eelistatult Eesti alalises esinduses EL juures või EL institutsioonides
{li}Sul on väga head teadmised raha- ja kapitaliturgudest, EL ja euroala rahanduspoliitika toimemehhanismidest ning riigisisese poliitika kujundamisega kaasnevast tööst
{li}oled analüütilise mõtlemisega ning suudad keerulisi küsimusi selgelt ja üldistades edasi anda
{li}Sul on väga hea stressitaluvus, oled suunatud probleemide lahendamisele ja oled hea suhtleja
{li}Sul on kõrgharidus (soovitavalt magistrikraad või sellega võrdsustatud kraad)
{li}Sul on väga hea suuline ja kirjalik eneseväljendusoskus
{li}oskad eesti ja inglise keelt C1-tasemel

Kasuks tuleb, kui Sul on:
{li}töökogemus pangandussektoris
{li}toimiv erialane suhtevõrgustik ja kogemus erinevate osaliste kaasamisel

Ettevõte pakub

Pakume ainulaadset võimalust anda oma panus Eesti EL eesistumise õnnestumisse. Tagame põneva töö, mitmekülgsed arengu- ja koolitusvõimalused, professionaalse meeskonna ja head töötingimused.

Lisainfo

 Tegemist on ametikohaga avaliku teenistuse seaduse mõistes. Ametikoht on tähtajaline kuni 31.12.2017. Ametikoha täitmisel on võimalik asutustevaheline rotatsioon.
Motiveeritud avalduse ja CV koos töökogemuse kirjeldusega palume esitada elektrooniliselt hiljemalt 30. jaanuariks 2017. a aadressil eesistumine2017[at]riigikantselei.ee. Lisainfo 693 5217, kristi.taht[at]riigikantselei.ee (EL eesistumise personalijuht Kristi Täht).