2023-08-23 14:48:55

Ettevõtluskonsultant Saaremaal, Läänemaal, Hiiumaal

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tegevuspiirkonnaks on Saaremaa, Läänemaa ja Hiiumaa ning klientideks vähemalt 3. a. tegutsenud arenemissoovi ja -potentsiaaliga ettevõtted. Töö iseloom on liikuv ja vaheldusrikas.

Konsultant on abiks ettevõttele tegevusdiagnostika teostamisel ja arenguplaanide koostamisel.

Konsultant nõustab ja kaasab vajadusel väliseksperdi või spetsialisti ettevõtte arenguplaanide teostumiseks.

Konsultant on vajadusel mentor ja võrdväärne partner arengusooviga tegutsevale ettevõtjale.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on aktiivne suhtleja, suurepärase eneseväljendusoskusega, iseseisev planeerija, tulemustele ja kvaliteetsele teenusele orienteeritud, algatus- ja analüüsivõimeline, teotahteline, kiire mõtleja ja kohaneja. Omad B-kategooria juhilube ning võimalust kasutada isiklikku sõiduautot.

Kogenud ettevõtte konsultandina valdad tipptasemel eesti ja väga heal tasemel inglise keelt, omad valdkonnaga seotud kõrgemat haridust, omad vähemalt 3. aastast ettevõtluskogemust, oled kursis valdkondlike trendide ja suundumustega, tunned piirkonna ettevõtlusmaastikku, orienteerud hästi riiklike ja teiste ettevõtlusalaste toetusmeetmete maailmas, oskad end kehtestada ja tunned end hästi äriarenduse vallas. Sul on praktilised kogemused turundusest, müügitööst ja fintatsalalt ning oled vahetult kokku puutunud toodete või teenuste ekspordiga.

Ootame sind oma meeskonda kui ausat, avatud suhtlemise ja esinemisoskusega kolleegi. Kasuks tuleb varasem konsultandi/coachi kogemus, lisavõõrkeeled, kokkupuuted Euroopa Liidu projektide ja erinevate toetusmehhanismidega, kokkupuuted tootmise ja tööstusettevõtetega.

Ettevõte pakub

Pakume toetavat meeskonda, arendavat, liikuva iseloomuga vaheldusrikast tööd võimalusega panustada üle-eestilise võrgustiku arendamisse ja konkurentsivõimelist töötasu.

Lisainfo

Kandeerimiseks palume esitada CV koos vabas vormis motivatsioonikirjaga. Kandeerimisdokumendid esitada läbi CV-keskuse portaali või saata e-maili aadressile.