2023-08-23 14:48:55

Esindussalongi müügikonsultant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kas töökuulutusi lugedes tundub, et rong on juba läinud ja oleksid pidanud talitama nii, nagu pildil näha? Meie jaoks ei pea Sa omama kogemust müügitöös või tundma üksikasjalikult põrandakattematerjale, küll aga pead soovima oma tööd teha nii, et klient lahkuks Sinu juurest rahulolevana.



KUI TUNDSID END ÄRA, SIIS KANDIDEERI LINCONA ESINDUSSALONGI MÜÜGIKONSULTANDIKS!

Ootused kandidaadile

Sul on kõrge empaatiavõime ja teiste aitamine on Su loomuses; Sul on energiat ja tahtmist uusi asju õppida; oled aus ja kohusetundlik, kiire, täpne ja korrektne; tunned huvi sisearhitektuuri vastu; oled selge eneseväljendusega nii suuliselt kui kirjalikult; oskad kasutada arvutit; tahad töötada mainekas ja stabiilses ettevõttes?

Ettevõte pakub

Pakume vahvaid kolleege ning avastamisrõõmu ja koolitusi põrandakatete maailmas. Uuenenud salongis saad töötada esteetiliselt ilusas ja kaasaegses töökeskkonnas, graafiku alusel. Väärtusliku inimesena saad õiglaselt tasustatud. Saad osa Lincona motivatsioonipaketist, milles on 3 tasustatud tervisepäeva, kuni 400 eurot sporditoetust kalendriaastas, suuremad- ja väiksemad ühisüritused ning võimalus kasutada müüdavatele toodetele Lincona töötaja soodustusi

Lisainfo

Kandideerimiseks saada CV e-posti aadressile info(at)lincona.ee hiljemalt 30. septembriks.
Kui Sa pole kindel, kas see töö on Sinu jaoks, siis tule 26. septembril kell 16.00 meile külla
(Pärnu mnt 139e/13) ja saad vastused kõikidele oma küsimustele. Võid meie tegevjuht Sven Erslingiga ka julgelt ühendust võtta helistades 610 3750 või saates e-kirja aadressile sven.ersling(at)lincona.ee.
KUI TUNDSID END ÄRA, SIIS KANDIDEERI LINCONA ESINDUSSALONGI MÜÜGIKONSULTANDIKS!