2023-08-23 14:48:55

Erakliendikonsultant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööpäeva sisustab klientide nõustamine telefoni ja e-posti teel, nende kindlustusvajaduste väljaselgitamine ja lepingute vormistamine järgnevaks kindlustusperioodiks. Erakliendikonsultandina panustad klientide turvalisema elu loomisesse!

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sul on huvi ühe Baltimaade suurima kindlustusettevõtte toimetuste vastu, oled väga hea kuulamis- ja väljendusoskusega, Sulle meeldib inimestega suhelda ning Sul on julgust pakkuda klientidele parimaid kindlustuslahendusi. Meie uus kolleeg on positiivse ja kliendile orienteeritud hoiakuga, eesmärgikindel, õpihimuline ning oma töös täpne ja korrektne. Kui tunned end mugavalt erinevaid arvutiprogramme kasutades ja valdad lisaks eesti keelele suhtlustasemel ka vene ja inglise keelt siis kandideeri kohe ja tule meie sekka!

Ettevõte pakub

Ifis ootab Sind tähendusrikas töö Põhjamaade hoolivaimas kindlustusfirmas. Tööd alustades läbid toetava sisseelamisprogrammi ning Sind ootab abivalmis mentor ja tiim. Meile on väga oluline töö ja eraelu tasakaal, seega toetame nii sportimist kui tervise edendamist ja peame meeles töötajate perekondlikke sündmusi. Lisaks saad kasutada 7-päevast talvepuhkust, et ka külmal ajal akud laetud oleksid. Tööd saad teha nii kodukontoris kui meie mugavates kontorites Tallinnas, Tartus või Pärnus.