2023-08-23 14:48:55

Energiasüsteemi juhtija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Eleringi energiasüsteemi juhtimiskeskus ootab oma meeskonda 

EESTI ENERGIASÜSTEEMI REAALAJAS JUHTIJAT,

kelle töö peamine eesmärk on hoida Eestis tuled põlemas ja kodud soojad. 

 

Sinu peamisteks ülesanneteks on Eesti energiasüsteemi, sh nii elektri- kui gaasisüsteemi, võimsusbilansi juhtimine, energiasüsteemi reaalaja protsesside monitoorimine ning nende protsesside juhtimine. Lisaks avariide lokaliseerimine, energiasüsteemi lülitamiste juhtimine ja Eesti esindamine tegevuste koordineerimisel naaberriikide juhtimiskeskustega. 

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui omad või oled omandamas kõrgharidust energeetika või mõnel teisel reaalteaduste erialal. Saad hakkama kiireloomuliste ülesannete lahendamisega, olles seejuures täpne ning tasakaalukas. Sa oled hea suhtleja, valdad vabalt eesti keelt kõnes ja kirjas ning inglise keelt suhtlustasandil. Oled valmis meeskonnatööks erinevates olukordades ning töötama 12-tunnistes vahetustes graafiku alusel.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume põhjalikku ametialast väljaõpet, huvitavat ja mitmekesist tööd elutähtsat teenust osutavas ettevõttes, kaasaegset töökeskkonda, koolitus- ja arenguvõimalusi ning kaasahaaravaid ühiseid traditsioone. Oled ühtehoidva ja pidevaid arenguvõimalusi pakkuva meeskonna oluline liige ning Sul on võimalus panustada Eesti energeetika tulevikku, kui Eesti elektrisüsteem valmistub ühinemiseks Mandri-Euroopa sagedusalaga.