2023-08-23 14:48:55

Elektroonik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Soovid liituda ettevõttega, mis võimaldab eneseteostust, põnevaid väljakutseid, säästa keskkonda ning seekaudu toetada organisatsiooni tulevasi eesmärke?Sa oled inimene, kelle töö on tema hobi ja vastupidi? Kui jah, siis on see võimalus mõeldud just Sulle!

 

Igapäevaseks tööks on telefonide, arvutite jm pisielektroonika seadmete emaplaatide parandustööde teostamine. Samuti panustamine erinevate projektide käivitamisel ja elluviimisel.Võimalus kaasa lüüa erinevate tarkvaraliste ja riistavaraliste arendustööde käivitamisel ja elluviimisel tootmislõikude efektiivistamiseks.

Ootused kandidaadile

Sul on varasem kogemus elektroonika alal töötamisega või sügav huvi valdkonna vastu.Oled hea analüüsivõimega, suure pildi nägemise oskusega, uuendusmeelne ja suunatud arengule.Oled hea meeskonnamängija, kuid töötad efektiivselt ka iseseisvalt.Kasuks tuleb elektroonika remondi kogemus ja programmeerimise oskus.

Ettevõte pakub

Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Meil saad võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades.

Ootame sinuga kohtumist, et saaksime sulle kõigest lähemalt rääkida.