2023-08-23 14:48:55

Elektrik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Elektriku töö põhikohustuseks on tagada tööstuslike elektriseadmete häireteta töö, korraldades nõuetekohaseid  hooldus- ning remonditöid meie erinevates linnufarmides kui ka söödatehases, mis asuvad Lool ning Tabasalu vahetus läheduses: Laabil, Rannamõisas ja Kumnas.

Ootused kandidaadile

Sobilikul kandidaadil on nii erialane haridus kui ka erialane töökogemus. Valmidus tegema koostööd kolleegidega ning planeerima tööde efektiivset kulgu. Kasuks tuleb eesti või vene keele valdamine vestlustasandil. Kuna töö on liikuva iseloomuga, siis vajalik omada B kategooria sõiduki juhitimisluba.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle stabiilset täistööajaga töökohta, kus koos toetava meeskonnaga saad anda oma panuse meie lindlates heaolu hoidmisel ning kvaliteetse sööda tootmisel. Töösõitudeks tööauto kasutamise võimalus, põhipalgale lisaks tulemustasu, varustame Sind professionaalsete töövahenditega ning korraldame põhjaliku väljaõppe. Toetame harrastussporti ja pakume erinevaid soodustusi. Täpsemalt töö sisust ja muudest soodustustest räägime juba töövestlusel – anna endast märku juba täna !