2023-08-23 14:48:55

Elektrik-automaatik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vara Saeveski OÜ on aastast 2000 tegutsev okaspuu peenpalkidest saematerjali tootmisele ja müügile orienteeritud ettevõte. Ettevõte kuulub Woodwell Gruppi. Aastane saematerjali tootmismaht on viimastel aastatel kasvanud üle 100 tuhande tihumeetri. 2021. aastal oli tootmismaht ca 110 tuh tm. 2021. a käive oli 34,7 miljonit eurot, kasum 4,6 miljonit eurot.

 

Otsime nende tegusasse meeskonda elektrik-automaatikut.

Sa hoolitsed, et saeveski tootmisseadmed toimiksid tõrgeteta ning kannad hoolt elektriliste, automaatika, mehhatrooniliste ja mehhaaniliste komponentide ja sõlmede korrashoiu eest. Sa teostad seadmete ennetavaid diagnostikaid ja lisaks pead arvestust tehtud ja tegemist vajavate tööde osas.

Töö toimub kahes vahetuses esmaspäevast reedeni ajavahemikel 06.00 - 14.30 ja 14.30 - 23.00.

Ootused kandidaadile

  • Sul on hariduslik või tööalane taust mehhatrooniku või elektrotehnikuna;
  • Sul on hea eesti keele oskus;
  • Sul on huvi tehnika ja tehnoloogiate vastu;
  • Sind kõnetavad energiatõhususe ja keskkonnahoiu põhimõtted;
  • kasuks tuleb elektrialane haridus või eelnev töökogemus puidutööstuses.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle toetavat ja kokkuhoidvat kollektiivi, samuti põnevat ja stabiilset tööd kaasaegses saetööstuses, erinevaid arenguvõimalusi ning konkurentsivõimelist töötasu. Lisaks pakume ka autokompensatsiooni ja töökohas soodsa hinnaga toitlustamist.

Lisainfo

Värbamist korraldab Tripod. Kandideerimiseks saada oma CV hiljemalt 09.04.2023 märksõnaga „Vara Saeveski elektrik-automaatik“ aadressile cv(at)tripod.ee või kandideeri alloleva nupu kaudu. Otsinguga seotud küsimustele vastab Tripodi värbamiskonsultant Klarika Pärnaste (52 60 969).