2023-08-23 14:48:55

ELEKTRIINSENER

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Elektriinseneri töö hõlmab elektrijooniste loomist automaatikaseadmete jaoks, kasutades selleks EPLAN tarkvara. Lisaks valib elektriinsener sobivad elektrikomponendid seadmete elektrilise osa koostamiseks. Projekteerimisprotsessi vältel teed tihedalt koostööd mehaanika- ja automaatikainseneridega. Tööülesannete hulka kuulub ka tootmise toetamine, aidates lahendada küsimusi, mis puudutavad elektrijooniseid- või komponente.

Ootused kandidaadile

  • Omad vähemalt 3-5 aastat kogemust elektriinsenerina masinaehituse valdkonnas;
  • Oled võimeline iseseisvalt töötama ning oma projektide eest vastutama;
  • Sind iseloomustavad suhtlemis- ja koostööoskus, tehniline taiplikkus, õppimisvõime, kohanemisvõime ja hea pingetaluvus;
  • Valdad väga heal tasemel nii eesti, kui ka inglise keelt.

Kandideerimisel tuleb kasuks:

  • EPLAN tarkvara kasutamise kogemus;
  • Kokkupuude Rockwell ja Siemens elektrikomponentidega;
  • Vene keele oskus.

Ettevõte pakub

Windak OÜ pakub Sulle vastavalt Sinu kogemustele motiveerivat töötasu (kuulame ära Sinu palgaootuse ning teeme Sulle konkurentsivõimelise pakkumise), kaasaegset ja mugavat töökeskkonda uues 2020. aastal avatud tootmishoones aadressil Treiali tee 3, Peetri ning tööaega E-R (tööpäeva algus on kella 8-9 vahel ja lõpp 16.30-17.30 vahel). Lisaks ootab Sind spordikompensatsioon või tervisekindlustus, kaasahaaravad ühisüritused ning arenguvõimalused rahvusvahelises ettevõttes. Sulle avaneb võimalus osaleda masinaehituse protsessis disainist lõpptooteni ja näha oma töö tulemust, kuna nii masinate disainimine kui ehitamine asuvad ühes asukohas.

 

Tekkis huvi? Siis saada enda CV läbi cvkeskus.ee portaali või küsi lisa telefoni 521 6405 teel või kirjuta gerli(ät)cvkeskus.ee. Värbamiskonkurssi viib läbi cvkeskus.ee Värbamisagentuuri konsultant Gerli Liiv.