2023-08-23 14:48:55

Ekspordi müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peamine tööülesanne saab olema SAMI kaubamärgi omatoodete  müügiedendus nii Eestis, kui eksportturgudel läbi uute kliendisuhete loomise ja olemasolevate kliendisuhete professionaalse hoidmise. Sa naudid uute kliendisuhete aktiivset loomist, märkad ja lood ise ärivõimalusi kasutades tulemuslikku ja innovatiivset lähenemist ning oled korrektne ja järjekindel ärivõimaluste realiseerimisel.

Sinu töö sisaldab SAMI toodete müügi edendamist ja arendamist. Hoiad kogu müügiprotsessi - tutvustad tooteid, sõlmid lepinguid ning haldad suhteid. Ekspordi müügijuhi fookuseks on eelkõige uute rahvusvaheliste klientide/edasimüüjate leidmine, samal ajal hoides häid suhteid olemasolevate klientidega.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus ja varasem edukas B2B müügitöö kogemus tehnika valdkonnast. Oled suurepärane läbirääkija, süsteemne lepingute lõpule viimisel ning hea meeskonnamängija.

Samas on Sul on piisavalt iseseisvust, kreatiivsust, julgust ja veenvat suhtlemisoskust ning tunned huvi tehnika vastu.

Tööks on vajalik väga hea eesti ja inglise keele oskus. Kasuks tuleb lisaks, kas soome, saksa või prantsuse keele oskus.