2023-08-23 14:48:55

Ehitaja, tee järgmine samm oma karjääris ja tule Norra tööle!

CVKeskus.ee klient
Alates 3000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Alates asutamisest 2011. aastal on EFC Norge AS ehitanud Norras metall- ja puitkarkassil sise- ja välisseinu ning loonud endale kindla ja tõsiseltvõetava ehitusettevõtte maine. Ettevõte tegutseb kõikjal Norras, pakkudes stabiilset tööd enam kui 180 spetsialistile.

EFC Norges on sinu peamiseks tööülesandeks metallkarkassil siseseinte ehitus (kipsitöö) suurtel ehitusobjektidel. Meie projektid on mitmekesised ning seetõttu ootame sinult ka valmisolekut ja kogemust teha vajadusel muid puusepatöid.

Ootused kandidaadile

  • sa oled kogenud, iseseisev ja kiire metallkarkassil siseseinte ehitamises (kipsitöös) ja sul on valmisolek teha ka muid puusepatöid. Kasuks tuleb töökogemus suurtel ehitusobjektidel.
  • sa oled motiveeritud arenema koos meiega ning sa hindad meeskonnatööd.
  • sul on Norra tööohutuskoolituste sertifikaat. Sertifikaadi puudumisel aitame sul koolitused läbida enne tööle asumist.
  • sa valdad eesti või inglise keelt suhtlustasandil.

Ettevõte pakub

  • hindame sind ja sinu oskusi: Usume, et iga edukas projekt algab suurepärasest meeskonnast. Seetõttu pingutame igapäevaselt, et tagada sulle hea ja ohutu töökeskkond, parimad töövahendid ning paindlik töökorraldus.
  • mitmekülgsed võimalused: Kuigi metallkarkassil siseseinte ehitus on sinu põhitöö, pakume sulle ka teisi huvitavaid väljakutseid alates puitfassaadide ehitusest kuni uste- ja akende paigaldamiseni.
  • motivatsioonipakett, mis väärtustab sinu panust: Tasustame õiglaselt vastavalt Norra seadusandlusele. Põhipalk on 223,8 NOK tunnis (bruto), kutsetunnistusega ehitajal 242,7 NOK tunnis (bruto). Lisaks maksame tulemustasu boonussüsteemi kaudu. Puhkusetasu, mis moodustab 10,2% aastapalgast, makstakse välja netos. Tagame tasuta korraliku majutuse, toidukompensatsiooni 110 NOK päevas ning paindliku töögraafiku - 3 nädalat Norras ja 1 nädal Eestis või 6 nädalat Norras ja 2 nädalat Eestis. Saad Norra ravi- ja pensionikindlustuse, mis tagab vajadusel meditsiinilise abi nii Eestis kui ka kogu Euroopas. Toetame sinu sporditegevusi ja võimaldame elektriauto kasutamist nii tööle sõitmiseks kui ka vabal ajal.
  • karjäär, mis areneb koos sinuga: Toetame sinu arengut. Sul on võimalus kasvada tiimliidriks või objektijuhiks. Töö kõrvalt pakume võimalust omandada ehituspuusepa 4. taseme kutsetunnistuse.                                                                           

Liitu EFC Norgega ja ehitame koos paremat tulevikku!