2023-08-23 14:48:55

Eesti tootejuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Keskendud oma töös kõrgekvaliteedilistele farmaatsiatoodetele. Analüüsid kohalikku turgu ning vastutad meie toodete turunduse ja müügi eest tervishoiuvaldkonna professionaalidele. Sinu ülesannete hulka kuulub ka sümpoosiumide ja messide korraldamine ja neil osalemine. Sulle allub väike dünaamiline meeskond, kelle tegevusest ja tulemustest annad regulaarselt ülevaate Balti piirkonnajuhile.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et Sul on soovitavalt tervishoiualane haridus ning varasem ravimimüügi ja –turunduse kogemus. Me hindame kõrgelt Sinu meeskonnatööoskust ning aktiivset ja vastutustundlikku töössesuhtumist. Suhtled oma kolleegide ja äripartneritega positiivselt ja eesmärgistatult. Vaba eesti ja inglise keele valdamine on tööks vajalik. Reisimisvalmidus on samuti oluline.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle tasuvat ja väljakutseterikast tööd, professionaalse organisatsiooni tuge ning heade finantstulemustega firmas töötamise eeliseid. Lisaks heale palgale pakume tootekoolitust ja võimalusi ametialaseks arenguks. Töövahendite hulka kuulub ametiauto. Lisainfot firma kohta vaata: www.algolpharma.com.

Lisainfo

Kandideerimiseks saada enne 05.05.2013 oma avaldus ja ingliskeelne CV koos palgasooviga märgusõnaga “Algol”. Lisainfot annab Mercuri Urvali konsultant Tarmo Müürsepp telefonil 667 1520.