2023-08-23 14:48:55

Eesti piirkonnajuht (Country Manager)

CVKeskus.ee klient

Job Description

Anname praegu tööd üle 300-le inimesele 32 riigis* kogu maailmas. Olles Euroopas üks juhtivaid online-trükifirmasid oma Easyprint.com ja Print24.com lipulaevadega, on meie kasv on jätkuvalt eksponentsiaalne. Seetõttu otsime võimalikult ruttu järgmist täiskohaga töötajat:

 

Eesti piirkonnajuht (Country Manager)


Eestis resideeruva Eesti piirkonnajuhina müüte aktiivselt kõiki UNITEDPRINTi tooteid, teenuseid jafunktsioone. Samuti vastutate müügitegevuse arendamise ja laiendamise ning uute klientide aktiivsehankimise eest Eestis. Lisaks hoiate pidevalt kontakti olemasolevate klientidega, laiendate nendemüügipotentsiaali ja pakute neile vajaduse korral kliendituge. Osalete äri- ja omandamisüritustel,näiteks messidel. Samuti kuuluvad teie tööülesannete hulka õpitoad jms ning aktiivne sobivate tootmispartnerite otsimine. Teie vastutada on meie veebisaitidel pakutavate toodete, teenuste jafunktsioonide pidev arendamine, samuti pidev kõrgel tasemel turundustöö, muu hulgas pidev konkurentide hindade ja pakkumiste võrdlemine

 

Eeldame teilt järgmist:
• töökogemus piirkonna müügijuhina tootmisettevõttes;

• kogemus trüki- või meediatööstuses tuleb väga kasuks;

• reaalselt saavutatud müügieesmärgid dünaamilises keskkonnas;

• oskus suhelda sihtgruppidega erinevatel juhtimistasanditel ja võrgustikke luua;

• hea arusaam e-kaubanduse protsessidest ja digitoodetest;

• algatusvõime ja paindlikkus, samuti praktiline mõtlemine;

• eesti keele oskus emakeele tasemel nii suuliselt kui ka kirjalikult;

• hea kirjalik ja suuline inglise või saksa keel;valmisolek reisida ja B-klassi juhiloa olemasolu

Requirements

Pakume teile järgmist:

Töö rahaliselt väga stabiilses ja kasumlikus eraettevõttes, kus töötavad rahvusvahelise kogemusegajuhatuse ja meeskonna liikmed. Töö kodukontoris ja tänu sellele suur paindlikkus igapäevases töös,mis võimaldab pere- ja tööelu paremini korraldada. Samuti anname teile ametiauto isiklikuks kasutuseks. Võite kasutada ka meie majasisest terviseteenust. See ei hõlma ainult füüsilist treeningutjõusaalis, vaid ka konsultatsioone meie tervisenõustajalt ja fitnesskoolitustel osalemist, et saavutadaideaalne tasakaal igapäevatöös. Vaikses lõõgastuspiirkonnas on teie päralt võrkkiiged vaatega kirevale akvaariumile, et aidata teil lõõgastuda. Mängualal saate inspiratsiooni flipperi, lauajalgpalli võipõnevate arvutimängudega.

 

Kas oleme teis huvi äratanud?

Kui nii, siis saatke palun Davine Lerchlile oma üksikasjalik kandideerimisavaldus saksa või inglisekeeles, märkides ära palgaootuse kuupäeva, mil saate kõige varem alustada - e-posti teel aadressilejobs[at]unitedprint.com või tavapostiga Unitedprint.com SE, Friedrich-ListStraße 3, 01445 Radebeul.

 

Ootame teie kandideerimisavaldust!

* Belgia, Bulgaaria, Taani, Saksamaa, Eesti, Soome, Prantsusmaa, Kreeka, Suurbritannia, Iirimaa, Itaalia, Horvaatia, Läti,Leedu, Luksemburg, Holland, Norra, Austria, Poola, Portugal, Rumeenia, Rootsi, Šveits, Serbia, Slovakkia, Sloveenia, Hispaania, Lõuna-Aafrika Vabariik, Tšehhi Vabariik, Türgi, Ungari ja USA

 

If you are interested please send you CV to jobs[at]unitedprint.com


Please note that applications due to language skills have to be forwarded onlyin English or German language. All others cannot be considered.