2023-08-23 14:48:55

Eesti müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Oled vastutav müügitegevuste, planeerimise ja raporteerimise eest, hoiad kontakti ja suhtled aktiivselt võtmeklientide ja edasimüüjatega ning juhid ka väikest müügimeeskonda. Analüüsid turgu, märkad uusi ärivõimalusi ja kasvavaid turusegmente. Meie positsiooni kindlustamiseks Baltikumi turul aitad ja koolitad aktiivselt Eesti võtmekliente ja edasimüüjaid.

Ootused kandidaadile

Oled edukas kandidaat, kui Sul on tulemuslik B2B müügikogemus, eelistatavalt ka kogemus suhtlusest võtmeklientidega ja edasimüüjate võrgu arendamisega. Valdad nii eesti kui inglise keelt, oled positiivne ja tulemustele orienteeritud. Sul on head läbirääkimis-, juhtimis- ja meeskonnatöö oskused. Vene keele oskus on kandideerimisel kasuks.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle väljakutseterohket ja huvitavat tööd edukas ja dünaamilises rahvusvahelises organisatsioonis, võimalusi isiklikuks arenguks nii müügi ja turunduse alal kui ka juhina, konkurentsivõimelist töötasu ja rahvusvahelise suurfirma soodustusi.

Lisainfo

Palun saada oma CV ja avaldus hiljemalt 1. märtsiks k.a. Täiendavate küsimuste korral helista Mercuri Urvali konsultandile Indrek Pajumaale telefonil 667 1520 või vaata www.goodyear.com