2023-08-23 14:48:55

EESTI MÜÜGIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Grant Thornton otsib oma kliendile Wallenium OÜ´le EESTI MÜÜGIJUHTI.

Wallenium on Eesti kõige laiema tootevalikuga, kvaliteetsete moodulvaheseinte lahenduste ja helikindlate kõnekabiinide tootja, müüja ning paigaldaja Põhja- ja Baltimaades.

Ettevõte tegutseb alates 1999 aastast ning on Eesti kapitalil põhinev. Rohkem infot ettevõtte kohta leiab: https://wallenium.eu ning https://www.facebook.com/wallenium.ee

Wallenium loob keskkondi, mis inspireerivad, motiveerivad ja panevad end mõnusalt tundma.

Müügijuhina oskad Sa luua ja arendada suhteid klientide ning müügivõimaluste leidmiseks ja innustud klientide rahulolu tagamisest kogu projekti elutsükli jooksul.

Töö eeldab Walleniumi moodulvaheseinte lahenduste ja tooteportfelli tundma õppimist ning tehnilist taipu, et mõista klientide nõudmisi. Koostöös tugeva meeskonnaga, kuhu kuuluvad eelarvestajad, projektijuhid, konstruktorid ja teised oma valdkonna spetsialistid, arendad välja kliendile kohandatud lahendused ja pakkumised. Iga klient on indiviid ja iga projekt on eriprojekt! Oluline on ka valmisolek toodete tutvustamiseks, lepingute läbirääkimiseks ja sõlmimiseks ning valdkonna trendidega kursis olemiseks.

Ootused kandidaadile

Sa oled:

  • Suurepärane suhtleja, kes suudab luua koostöösuhteid erinevate inimestega;
  • Tulemustele orienteeritud ja energiline, suhtudes müügitöösse kirglikult;
  • Algatusvõimeline ja iseseisev uute klientide ning potentsiaalsete müügivõimaluste leidmisel;
  • Motiveeritud ja sihikindel eesmärkide seadmisel, saavutamisel ja iseenda ootuste ületamisel;
  • Väga hea eesti keele oskusega, inglise keele oskus on suureks plussiks.

Ettevõte pakub

Wallenium pakub motiveerivat töötasu, arengu- ja enesetäiendamise võimalusi edukas ettevõttes, sportlikke ja toetavaid kolleege ning ühisüritusi nii kontoris kui väljaspool. Wallenium´i kontor asub uues Veerenni 40A büroohoones Ellips.

Tule ja ole osa Wallenium´i ägedast meeskonnast!