2023-08-23 14:48:55

Eesti müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Soovime sõlmida konsultatsioonilepingu sinu kui eraettevõtjaga, kes töötaks eksklusiivselt Fiskars Grupi heaks. Esindad Fiskarsi tooteid ja edendad müüki koostöös edasimüüjate ja võtmeklientidega kahes olulises suunas: kodukaubad (Fiskars, Hackman, Iittala) ja aiatööriistad (Fiskars). Viid läbi kampaaniaid, tutvustad ja tood müüki uusi tooteid, planeerid müügi- ja turundustegevusi, analüüsid ja raporteerid Soomes asuvasse peakontorisse nii müügitulemusi kui turu trende. Sinu töö koosneb põhiliselt neljast rollist: müük ja müügi juhtimine, võtmeklientide haldus, turundustegevused ja väikese müügimeeskonna juhtimine.

Ootused kandidaadile

Eduka kandidaadina on sul müügi või võtmekliendihalduse kogemus jaekaubanduskettidega, eelistatavalt tarbekaupade, FMCG, aia- või ehituskaupade valdkonnast. Oled hea läbirääkija, kes suudab iseseisvalt töötada, valdad hästi eesti ja inglise keelt ja enamlevinud tarbetarkvara (Word, Excel, Powerpoint). Oled usaldusväärne partner, kes on saavutanud edu müügitöös ja tunneb marketingi põhialuseid.

Ettevõte pakub

Pakume võimalust töötada tuntud brändidega, iseseisvust oma aja planeerimisel, mitmekesist tööd, nii müügialaseid väljakutseid kui juhtimiskogemust, paljusid kontakte, rahvusvahelist töökogemust, koolitusi ja head sissetulekut.

Lisainfo

Palun saada oma CV ja vabas vormis avaldus hiljemalt 13. maiks k.a. Küsimuste tekkimisel palun helista 667 1520 Mercuri Urvali konsultandile Indrek Pajumaale või vaata www.fiskars.com