2023-08-23 14:48:55

Eesti keele ja kirjanduse õpetaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Jakob Westholmi Gümnaasium pakub 2023/2024 õppeaastal tööd eesti keele ja kirjanduse õpetajale.

Ootused kandidaadile

Kui oled kirglik õpetaja, kellel on soov muuta noorte elusid - otsime just Sind!

Oleme avatud ja sõbralik meeskond ning ootame motiveeritud kandidaati, kes suudab suurepäraselt suhelda ja ennast väljendada. Sul peaks olema oskus langetada otsuseid, analüüsida olukordi ning suurepärane koostöövõime. Meie jaoks on tähtis, et sa oleksid avatud uutele ideedele ja valmis end pidevalt arendama.

Sinu tõeline tahe töötada lastega ning soov anda oma panus ühiste eesmärkide elluviimisel meeskonnas on meile oluline. Sobilik kandidaat peaks vastama õpetaja tööks vajalikele kvalifikatsiooninõuetele, sealhulgas keelenõuetele.

Üliõpilased on väga teretulnud kandideerima!

Töökoormus ja töötasu kujunevad meie kohtumistel saavutatud kokkuleppe alusel. Oleme valmis arutama, kuidas saame luua mõlemale poolele sobiva tasakaalu.

Liitu meie pühendunud meeskonnaga ja aita kaasa noorte arengule ning haridusele! Tule ja loo koos meiega mõjusad hariduskogemused ning jäta jälje noorte südamesse!

Ettevõte pakub

Konkurentsivõimelist palka, tööd sõbralikus kollektiivis, täiendkoolituse võimalust, paindlikku tööaja jaotust koolivaheaegadel. Lähiajal valmiv kooli juurdeehitus loob võimalused kujundada ning disanida enda tööd ja õpilaste tulevikku.