2023-08-23 14:48:55

Diisel- ja elektrirongi vedurijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kui tunned, et just Sina võiksid olla oluline lüli Eesti rongiliikluses, soovid juhtida mugavaid ja kaasaegseid ronge ning pakkuda reisijatele parimat rongisõidu kogemust, oled oodatud kandideerima diisel- ja elektrirongi vedurijuhi ametikohale.

Vedurijuhi peamisteks tööülesanneteks on raudteeveeremi juhtimine reisijate teenindamiseks ning manöövritööde teostamine depoos ja liinil. Vedurijuhina töötamine eeldab 4-kuulise sertifikaadiõppe läbimist Elronis ja sertifikaadieksami edukat sooritamist.

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sa oled omandanud vähemalt keskhariduse ja soovitavalt tehnilise erihariduse (näiteks raudteetehnilise rakendusliku kõrghariduse või lõpetanud elektriku või remondilukksepa eriala) ning Sul on kehtiv vedurijuhiluba.  Lisaks ootame, et Sa valdad eesti keelt vähemalt B1 tasemel (vajalik on keeleoskuse tunnistus või keele rääkimine emakeelena), oled hea pingetaluvusega, Sulle sobib vahetustega töö ning ööbimine kodust eemal (ööbimine lõppjaamades) ning Sa oled kohusetundlik, täpne ja korrektne.

Ettevõte pakub

Elronis on Sul suurepärane võimalus kasvada koos organisatsiooniga, muuta maailma keskkonnasäästlikumaks ja panustada Eesti inimeste igapäevaelu mõjutava kodumaise ettevõtte arengusse. Sind ootab toetav ja sõbralik meeskond ning mitmed tööandjapoolsed soodustused. Elronis oled Sa hoitud ja tunned end väärtustatuna.