2023-08-23 14:48:55

CNC-PINGI OPERAATOR (2D ja 2,5D lõikepinkidele)

CVKeskus.ee klient
Alates 1500 €/kuus Bruto
CVKeskus.ee klient Kumex OÜ on müünud ja töödelnud tehnomaterjale alates 2013 aastast. Ettevõte peab oluliseks toodete kvaliteeti, tarnete kiirust, mugavust ning meeldivat klienditeenindust. Vaata lisa: www.kumex.ee

Töö kirjeldus

Sinu töö saab olema vaheldusrikas – Valmistad ette materjale ning seadistad lõikeprogramme nii projektipõhiste-, kui ka seeriatoodete lõikuseks.

Oled oma töös iseseisev – Sa planeerid töid, pead arvestust materjali- ja tööks kulunud aja üle ning teostad kvaliteedikontrolle.

Sul on head tehnilised teadmised – Oskad jooniseid lugeda ja koostada, soovituslikult AutoCAD-is või ArtCAM-is.

Ootused kandidaadile

  • oled aus, avatud, hoolas ning täpne;
  • valdad heal tasemel eesti keelt ning saad aru inglise keelsetest programmidest ja juhenditest.

Ettevõte pakub

Kumex OÜ pakub Sulle arenguvõimalustega tööd kasvavas ja arenevas ettevõttes. Sinu tulevane meeskond on sõbralik ja kokkuhoidev ning enne tööle asumist teostatakse Sulle põhjalik väljaõpe. Töö toimub ühes vahetuses E-R 8:30-16:30, tööaja planeerimisel ollakse vastutulelikud.

 

Töötasu on alates 1500€ ning vastavalt majandustulemustele makstakse välja ka preemiaid. Lisaks pakutakse töötajale lisapuhkusepäevi, erialaseid koolitusi ning puudu ei ole ka põnevatest ühisüritustest.

 

Töö asukoht: Härgmäe 24, Tallinn.

 

Tundub põnev?

Siis ootame Sind kandideerima läbi CV Keskuse portaali. Lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CVKeskus.ee värbamiskonsultant Gerli Uuspõld.