2023-08-23 14:48:55

BÜROOJUHT

CVKeskus.ee klient
CVKeskus.ee Värbamisagentuuri kliendiks on Enemat OÜ, mis on tegutsenud peenmehhaanika valdkonnas juba üle 25 aasta. Portfellis on tänaseks ligi 600 erinevat detaili endoskoopia valdkonnast. Enemat OÜ eesmärgiks on tagada teenuste nõuetele vastavus, kliendikesksus, kvaliteet, tähtaegadest kinnipidamine, keskkonnasäästlikkus ja ettevõtte efektiivsus.

Töö kirjeldus

ENEMAT OÜ ootab enda kollektiiviga liituma sõbralikku ja abivalmis BÜROOJUHTI!

Büroojuhina toetad kõiki oma kolleege nende töös ja aitad tagada kontoritöö sujuva toimimise. Sinu tööülesanneteks on dokumendihalduse korraldamine, arvete koostamine, meeskonna toetamine erinevates küsimustes (sh tervisekontrollid, tööohutuskoolitused, igapäevane toidu tellimine kontorisse, ürituste korraldamine ja personali dokumendi haldamine). Lisaks hoolitsed töötajate varustamise eest vajalike töövahenditega (bürootarbed, tööriided jne). Lisaks oled abiks juhatajale ja tootmisjuhile jooksvates küsimustes.  

Ootused kandidaadile

Pakutav töökoht eeldab varasemat töökogemust sarnasel ametikohal ning väga head eesti ja inglise keele oskust kõnes, kui ka kirjas (boonuseks on, kui valdad ka saksa keelt). Lisaks on oluline, et oled vilunud arvutikasutaja ning omad head planeerimisoskust. Meie ideaalset kandidaati kirjeldavad märksõnad nagu iseseisvus, kohusetundlikkus, täpsus ning hea suhtlemis- ja eneseväljendusoskus. 

Ettevõte pakub

Sind ootab:

  • põnev ja mitmekülgne töö;
  • kaasaegsed töötingimused ja -vahendid;
  • motiveeriv töötasu;
  • sõbralik töökeskkond;
  • tasuta lõuna;
  • võimalus kasutada jõusaali;
  • toredad ühisüritused.

Asume aadressil Põldmäe tee 12a, Vatsla (tööle sõiduks on vajalik oma transport, millega tekkinud kulud kompenseeritakse).

Tundub huvitav? Saada oma sooviavaldus läbi cvkeskus.ee portaali!

 

Küsi julgelt lisainfot CVKeskus.ee Värbamisagentuuri konsultandilt:
Kristiina Jürisoo
Telefon: +372 5257780 / E-mail: kristiina(at)cvkeskus.ee

 

Värbamist viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuur
Tutvu isikuandmete töötlemise põhimõtetega siin: www.cvkeskus.ee/privacy