2023-08-23 14:48:55

Bürooassistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kas Sind innustab kolleegide abistamine ning Sulle meeldib, kui kontoris on kõik kõige paremas korras? Kas Sulle toob sära silma, kui saad järjekordse põneva ürituse korraldada ning seeläbi oma töökaaslaste elu värvikamaks muuta? 

Oled oodatud meiega liituma, toimekas ja rõõmsameelne BÜROOASSISTENT!

Bürooassistendina on Sinu ülesandeks tagada meie kontori sujuv igapäevane elu, mis aitab Su töökaaslastel keskenduda oma põhitegevusele. Oled ka meie peamiseks organisaatoriks ettevõtte siseüritustel ning üllatad meid oma põnevate ideedega. Sa oled toetava neljaliikmelise HR-tiimi oluliseks osaks. 

Sinu vastutusalas on sujuva kontoritöö ja heakorra tagamine ning töökaaslaste toetamine kontori üldist toimimist puudutavatel teemadel; siseürituste korraldamine ning neist teavitamine ettevõttesiseselt ja sotsiaalmeedias; koostöös turundustiimiga firmakingituste organiseerimine töötajatele; uute töötajate alustamise ja sisseelamisega seotud tegevustes osalemine. Lisaks saad võimaluse osaleda hooajaliselt ka muudes põnevates büroo või värbamisega seonduvates projektides. 

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sul on töökogemus assisteerivas rollis ning soov ja valmisolek teisi aidata.  Sind sütitab ürituste väljamõtlemine ja korraldamine ning Sul on ka selles kogemus. Oled avatud suhtumisega, rõõmsameelne ning osav asjade organiseerimises. Sinu tegemisi iseloomustab süsteemsus ja pead kinni kokku lepitud tähtaegadest. Kuna Sinu vastutusalas on erinevad tegevused, siis oled oma loomult ka hea ümberlülituja ning saad mitmekesistest ülesannetest pigem energiat ja indu! Saad hakkama nii eesti- kui ingliskeelse suhtlusega, kirjalikult ja suuliselt.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle lisaks motiveerivale palganumbrile ka muid Sinu heaolu toetavaid hüvesid: sporditoetust, ägedat kontorit koos täisvarustuses köögi, mängu- ja sporditoa ja videomängude nurgaga, tasuta parkimist, koolitusi, lahedaid ühisüritusi kogu aasta vältel, nii ettevõtteüleselt kui HR-tiimiga, tasuta kohvi/teed, karastusjooke ja puuvilju kontoris, tasemel töövahendeid ja loomulikult Inimesi, keda on rõõm aidata ja toetada!:)

Net Groupi lugu saad lähemalt lugeda meie karjäärilehelt: www.netgroup.com/careers