2023-08-23 14:48:55

BRÄNDIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tulevaseks tööks on oma tootekategooria strateegiline arendamine ja toodete hinnastrateegia väljatöötamine; brändi ja/või toodetega seotud turundusprojektide juhtimine koostöös AkzoNobeli globaalse turundustiimi, kohaliku tehnilise toe ja väliste koostööpartneritega; tootealaste koolituste ettevalmistamine ja läbiviimine Baltikumis; turundus- ja müügitoematerjalide ettevalmistamine; tootekategooria turunduseelarve haldamine; toodetega seotud pretensioonide käsitlemine.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat kui Sul on kõrgharidus ja töökogemus turunduse (või müügi) valdkonnast globaalsest ettevõttest, eelnev rahvusvaheliste projektide juhtimise kogemus, hea suhtlemis-, läbirääkimis- ja esinemisoskus. Töö eeldab nii meeskonnatööd kui iseseisvust ning oskust oma tegevusi planeerida ja analüüsida. Tööks on vajalik ladus eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas, vene keele oskus heal suhtlustasemel.

Kasuks tuleb eelnev tööalane kokkupuude ehitusmaterjalide profituru valdkonnaga.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle mitmeid soodustusi (sporditoetus, talvepuhkus, haiguspäevade hüvitamine jne), tööalaseid arenguvõimalusi suures rahvusvahelises kontsernis.