2023-08-23 14:48:55

Barcelona värbab digitalente

CVKeskus.ee klient
3000 - 6000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Kas sooviksid töötada Lõuna-Euroopa ühes kõrgtehnoloogilisemas digikeskuses? Sinu tulevik on Barcelonas! Selles linnas põimuvad külalislahke kogukond, ilus ilm, suurepärane elukvaliteet ning põnevad ettevõtted, kus töötada.

 

Osale meie virtuaalsel messil, et leida uus digitöö Barcelonas! 

 

Mess toimub 15. novembrist 24. novembrini. Kogu messi vältel korraldame Sulle erinevaid silmast silma vestlusi osalevate ettevõtete värbajatega. Accenture, Media Markt, SEAT, Zurich, Everis ja paljud teised! Vestluste voorule järgneb kolmapäeval, 23. novembril praktiline veebiseminar Kolides Barcelonasse: uus töö, uus elu, mille raames räägitakse kolimise hõlbustamiseks Barcelonas elamisest, antakse asjakohaseid näpunäiteid ning saab esitada kõikvõimalikke küsimusi.

Ootused kandidaadile

Otsime andekaid tarkvaraarendajaid, telekommunikatsiooni- ja arvutiteaduste insenere ning küberturbe eksperte. Ootame kandideerima motiveeritud ja iseseisvaid IT-talente, andmeanalüütikuid ja projektijuhte.

Otsime digitalenti, kes on huvitatud Barcelonasse kolimisest, et võtta vastu uus professionaalne väljakutse ühes Lõuna-Euroopa tipptasemel digikeskuses.

Praeguses olukorras võivad mõned ettevõtted ajutiselt pakkuda tööd ka kaugtööna.

Ettevõte pakub

Kas tahad teada, millised ettevõtted otsivad innukalt uusi digitalente? Vaata kõikide ettevõtete videoid, et saada selgust, millised projektid ja töökohad sobivad just Sulle kõige paremini. Kui Sulle meeldib tarkvaraarendus, töö andmebaasidega ja uute toodete väljatöötamine ning soovid lüüa kaasa digitaalses ümberkujundamises, siis liitu meiega ja tee algust uue ametialase tulevikurännakuga.

Lisainfo

Külasta meie veebilehte, vaata üle pakutavad töökohad ja kandideeri enne 01. novembrit 2021.

https://barcelonadigitaltalent.com/en/international-online-speed-dating/