2023-08-23 14:48:55

Baarmen - suveks, Otepää südames!

Rohkem kui 22 aastat oleme seisnud hea selle eest, et iga sisseastuja tunneks end lahkudes vähemalt grammi võrra õnnelikumana. Ugandi Restos on Põhjamaade maitsed ja Vahemere toiduvalmistamise filosoofia. Kokku on saanud kaks erinevat traditsioonilist Euroopa toidukultuuri ja tulemuseks on tõeline maitseplahvatus. Meie valmistatud road on põnevad ja erakordsed, mis ühendavad mõlema köögi parimaid omadusi ning pakuvad tasakaalustatud ja maitserikast toiduelamust.

Oleme heade toitude, meeldiva teeninduse ja maitseka interjööriga vaba aja restoran. Meie valmistatud toitude kandvaks ideeks on vahemerelikult pikem eluiga ja parem tervis ning põhjamaine mõtteviis kohaliku tooraine kasutamisest. Meile meeldib, et üheks oluliseks osaks toidukultuurist on roogade nautimine koos pere ja sõpradega.

Ugandi Resto on Eesti Lasterikaste Perede Liidu poolt tunnustatud kuldmärgisega restoran ja gastronoomiakonkursi Silverspoon 2023 finalist.

Töö kirjeldus

Paljud on juba liitunud meie suvekambaga. Kui oled avatud ellusuhtumisega, kellele meeldib inimestega suhtlemine ja positiivse emotsiooni edasiandmine, täis indu ja tegutsemistahet, siis võta meiega ühendust. Suveperioodiks saab meie tiimiga liituda veel üks baarmen.

Baarmeni peamiseks ülesandeks on jookide valmistamine ja serveerimine. 

Töö toimub graafiku alusel ning pakkuda on nii osalise kui ka täiskoormusega kohta.

Ootused kandidaadile

Baarmenina töötamiseks ootame, et:

  • Sul on varasem töökogemus teenindusvaldkonnas;
  • oled hea ja avatud suhtleja, rõõmsameelne ja soe inimene;
  • oled hea pingetaluvusega ja kohusetundlik inimene;
  • oled usaldusväärne ja võtad oma tegemisi hingega;
  • naeratamine käib Sinu igapäevaelu juurde;
  • oled nõudlik nii enda kui teiste suhtes.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume töötamist stabiilses ja edumeelses ettevõttes; motiveerivat töötasu; toimetamist kaasaegses töökeskkonnas; kaugemalt tulijatele pakume majutusvõimalust.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: