
Kochi Aidad otsivad oma kollektiivi osalise koormusega baarmani (suvel tööaeg sõltuvalt graafikust, septembrist maini tööaeg peamiselt nädalavahetustel, st reede ja laupäeva õhtud). Baarmani ülesanded järgnevad:
* hea klienditeeninduse tagamine
* toodete aktiivne müük
* klientidega arveldamine
* jookide valmistamine ning serveerimine
* töökeskkonna korrashoid
* kaubatellimuse ning inventuuri tegemine
* eelnev töökogemus antud ametikohal kohustuslik
* avatud suhtleja
* müügitöö
* rõõmsameelsus
* abivalmidus
* korrektsus
* ausus
* puhtuse armastus
* isiklik initsiatiiv
* meeskonnatöö valmidus
* organiseerimisvõime
* soome keele oskus (eelistatud)
* võime taluda pingelist tööd
* meeldivat töökeskkonda ja eneseteostusvõimalusi
* lisaboonuseid tulemusliku töö korral
* oma töötaja soodustusi ettevõtte kontsernis
Kandideerijatega võtame jooksvalt ühendust ning võimalusel täidame vaba koha juba enne kuulutuse tähtaega sobiva kandidaadiga.
NB! Oodatud on ainult täisealised kandidaadid!
Kui oled lähiminevikus sõitnud Helsingisse ja kasutanud selleks Tallinki laeva, siis oled kindlasti märganud, et Tallinki terminali kõrval on valmis saanud 19. sajandi lõpus mõjuka Tallinna kaupmehe Joachim Christian Kochi poolt rajatud aidad on saanud uue sisu ja otstarbe. Kaks toredat söögi- ja joogipaika: 300-kohaline rahvuslikus stiilis trahter Kochi Ait koos mikro-õlletehasega ja 80 kohaga kohvik Kochi Kohvituba.
Trahteris pakume ehedat eesti toitu nii mõisa-, talupoja, kaupmehe kui ka linnakodaniku söögilaualt. Juurde saab rüübata oma pruulikojas kogenud õllemeistri käe all valminud mitut sorti elavat õlut ja ka kõikvõimalikku muud keelekastet. Trahter on avatud kell 8-22, nädalalõppudel kell 8-02. Ettetellimisel pakume hommikubuffeed. Kochi Kohvitoas on pakkumisel kohapeal valmistatud värskeid pirukaid, saiakesi, kooke, samuti erinevaid salateid, võileibu, laias valikus erinevaid kohvijooke ja veine. Lisaks on menüüs iga päev uued päevapakkumised. Kohvituba on avatud 10-19.