2023-08-23 14:48:55

B2B MÜÜGIJUHT

CVKeskus.ee klient
2000 - 3200 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Nufnuf ootab oma meeskonda

B2B MÜÜGIJUHTI

Sinu tööks saab olema lemmikloomatoodete B2B müügi (ärikliendid) igapäevane juhtimine ja haldamine Eestis ning rahvusvaheliselt s.h. e-kanalites. Juhid igapäevaselt müüki B2B klientidele, viid läbi müügianalüüse, osaled hinnakujundamises ning haldad müüki erinevates e-kanalites.

Ootused kandidaadile

Töö eeldab praktilist müügijuhtimise kogemust ja võimet saavutada silmapaistvaid müügitulemusi. Sinu klientideks saavad olema hulgikliendid Eestis ja välisriikides. Olulisel kohal on müük kohalikes ja rahvusvahelistes e-müügikanalites.

Eeldame, et Sul on praktiline kogemus lemmikloomatoodete (nii food kui non-food) hulgi- ja online müügis ning hindade kujundamisel (või tugevat huvi valdkonna toodete vastu), analüüsivõime hulgi- ja online müügi edendamiseks, head inglise oskust (kasuks tuleb soome keele oskus), väikeettevõtte äritegevuse mõistmist ja valmisolekut töölähetusteks.

Otsime inimest, kes ei pelga müügikõnede tegemist ja otsesuhtlust olemasolevate ning uute klientidega.

Vajalikud on b-kategooria juhiload.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle:

  • huvitavat rahvusvahelist tööd ainulaadse Nufnuf kaubamärgi müümisel ja müügi arendamisel (B2B hulgimüük, müük e-müügikanalites)
  • arenguvõimalusi, kuna ettevõte kasvab
  • konkurentsivõimelist töötasu 2000€-3200€ kuus, mis koosneb põhipalgast ning motiveerivatest lisaboonustest heade müügitulemuste eest
  • töökeskkonda Ülemiste City's ja paindlikkust oma töö korraldamisel