2023-08-23 14:48:55

B ja C kategooria autojuht TALLINN

CVKeskus.ee klient
1076 - 1464 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Ootame oma rõõmsasse kollektiivi autojuhte, kelle tööülesanneteks on iseseisev kaupade maha- ja pealelaadimine kaubikusse või veoautosse ja nende kohaletoimetamine klientideni. Kaubagrupiks B kategooria juhil on enamasti väikepakid, C kategoorial kaubaalused. Tööpiirkonnaks Tallinna linn ja selle lähiümbrus. Tööülesannete jälgimine ja täitmine käib läbi töötelefoni.

Ootused kandidaadile

Otsime oma meeskonda inimest, kes on avatud suhtleja, kohusetundlik, aus ja positiivse maailmavaatega. Autojuhi põhiomaduste hulka kuulub kiirus ja täpsus ning tehniline taip, saamaks läbi tänapäeva nutilahendustega. Kasuks tuleb eelnev autojuhi kogemus.

Ettevõte pakub

Oleme 2014 aastal loodud, kiiresti arenev ettevõte, kes tegeleb kaupade jaotuse ja logistikateenuse pakkumisega. Märksõnadeks töökeskkonas on ressurssi suunamine kaasaegsetesse lahendustesse ja moodsasse tehnikasse. Meie nooruslikku kollektiivi kuulub ca 15 inimest. Pakume motiveerivat töökeskkonda, stabiilset töökohta ja palka, peame lugu inimlikest töötingimustest ja töötajast endast.